Туристи тепер мають більше шансів дізнатися справжню Японію

Широкомасштабну кампанію на багатьох мовах «Знайдіть свою Японію» запустила національна туристична організація (JNTO).

Мета нової кампанії – залучити в країну людей, які хочуть подорожувати на далекі відстані, відкрити для себе «нову Японію», не обмежувати себе тільки исхоженными туристичними стежками і популярними пам’ятками, а зануритися в автентичну культуру Японії.

Япония фото

Серед великої кількості різних ініціатив, запуск спеціального сайту на якому можна подивитися яскраві, що запам’ятовуються відеоролики про цікавих місцях країни.

Розроблена кампанія є невід’ємною складовою кроків, які в останні роки робляться представниками державних і приватних секторів Японії, щоб значно збільшити кількість закордонних туристів. За статистичними даними, починаючи з 2000 року, їх кількість зросла у 5 разів: з 4,76 мільйонів до 28,7 мільйонів осіб у 2017 році.

Цільовою аудиторією програми є мандрівники з Європи, Північної Америки та Австралії, відсоток яких від загальної кількості туристів становить близько 11%.

Основна тема кампанії «Знайдіть свою Японію» – спілкування туристів з простими японцями, що є логічним доповненням до запрошення створити персональні «відносини з країною» в якості кращого місця для подорожей.

Джерело: www.eurabota.ua