Торонто на першому місці по числу робочих місць у технологічному секторі

Згідно з новим дослідженням, Торонто опинився на першому місці в Канаді та Сполучених Штатах за кількістю робочих місць, які були створені в період з 2012 по 2017 рік, випередивши традиційні технологічні центри в районі затоки Сан-Франциско.

Торонто фото

Протягом п’яти років в Торонто було створено понад 82 тисяч робочих місць технічного напряму, цей показник більше майже на 4,5 тисяч більше, ніж кількість робочих місць, створених за цей період в районі Сан-Франциско.

При цьому в 2017 році було створено майже 29 тисяч робочих місць, що на 14 відсотків більше, ніж в 2016 році. Цей показник робить його самим швидкозростаючим технічним ринком в Північній Америці другий рік поспіль.

У недавньому опитуванні, яке було проведено серед роботодавців технічних компаній Торонто, 45 відсотків повідомили, що наймають фахівців, які прибули в країну з інших країн. Більшість респондентів схвалили стратегію уряду Канади на збільшення числа працівників, які приїжджають з-за кордону.

Запущена в червні 2017 року програма Global Talent Stream, відстежує процес затвердження віз для кваліфікованих іноземних фахівців, які відповідають певним критеріям для технологічних фірм.

Джерело: www.eurabota.ua