Хлопчика, якого поранили під час гри у футбол, прооперували

“13-річному хлопчику, пораненому з пневматичної гвинтівки на дитячому майданчику в Слівені, зробили операцію з видалення кулі”, – повідомляє кореспондент bTV.

За словами батьків дитини, постріл міг стати причиною більшої трагедії, оскільки куля потрапила в шию хлопчика, але дивом не зачепила більш серйозних судин.

У неділю п’ятикласник Панайот та його друзі грали у футбол на дитячому майданчику у мікрорайоні Стоян Заїмов. Близько 18:00 діти зібралися йти, коли почалася стрілянина.

“Діти якраз збирали свої речі, щоб іти додому. Мій син сидів навпочіпки на стадіоні і збирав свій одяг, коли з одного з блоків будинку вилетіла куля. Він навіть не встиг помітити звідки”, – пізніше розповіла мати хлопчика Ангеліна Мітєва.

Зі слів матері, діти викликали поліцію. Хлопчика було доставлено до лікарні з пораненням у шию. Зараз його життя поза небезпекою.

Ще одна дитина отримала легке поранення внаслідок стрілянини з пневматичної гвинтівки. “Наскільки я розумію, був один постраждалий, але він втік, не дочекавшись швидкої допомоги”, – додав доктор Азім Азімов з МНС.

Дитячий майданчик знаходиться між багатоквартирними будинками. До пізньої ночі поліцейські обшукували кожну квартиру, але особу злочинця поки не встановлено.

За законом власники цього виду зброї реєстрації не підлягають.

Родичі наполягають на тому, щоб стрілок був знайдений та поніс відповідальність за скоєне.