Бразильський депутат запропонував карати корумпованих політиків ампутацією обох рук

Агентство “Рейтер” повідомило, що Бразильський депутат, який стверджує, що Бразилія не вживає достатніх заходів проти корупції в політиці, вніс на розгляд законопроект, що передбачає покарання будь-якого засудженого за корупцію ампутацією обох рук.

Очікується, що законодавча пропозиція не буде прийнята в Конгресі Бразилії, де десятки депутатів розслідуються на предмет корупції і відмивання грошей.

Конгресмен Емерсон Петрів, більш відомий своїм політичним ім’ям Бока Аберта, заявив, що державі необхідні рішучі заходи через високий рівень корупції та безкарність.

Шокуючий законопроект, але, на жаль, більшість політиків крадуть гроші платників податків. В арабських країнах ніхто не краде у когось через страх залишитися без руки, виправдався він.

Петрів додав, що його пропозиція була підтримана громадськістю, але повинна бути прийнята конгресменами, які не були спіймані на крадіжці.

Бразилія ув’язнила десятки бізнесменів і політиків після того, як вибухнув найбільший корупційний скандал в країні, відомий як “мийка автомобілів”, але багато хто був звільнений, включаючи колишнього президента Луїса Інасіу Лула Да Сілву.

Нинішній президент Джаїр Болсонару пообіцяв очистити політику Бразилії від корупції.