Переможець лотереї на 28,5 мільйонів доларів не став домагатися свого виграшу

“Власник виграшного лотерейного квитка новорічного розіграшу не з’явився до відділення державного банку Caixa Economica Federal, щоб отримати свій прибуток в розмірі 28,5 мільйона доларів. Термін, протягом якого переможець міг отримати свій приз, закінчився 1 квітня”, – уточнює телеканал Globo.

“Це найбільший приз, якого в Бразилії раніше не домагалися ті, хто вгадав всі шість чисел виграшної комбінації. Згідно з правилами розіграшу, переможцю дається 90 днів на те, щоб подати заявку на отримання призу. В іншому випадку кошти будуть спрямовані до Фонду фінансування вищої освіти”, – повідомляє інформаційне агентство FOCUS.

За даними Globo, джекпот новорічної лотереї 2020 року був найбільшим в історії розіграшів – 325,2 мільйона реалів (близько 57 мільйонів доларів).

При цьому це не перший випадок, коли переможець «забуває» свій виграш. Таким чином, тільки в 2020 році незатребуваними залишилися майже близько 312 млн. реалів (близько 54,5 мільйона доларів) з призового фонду.

За останні п’ять років переможці державної лотереї принесли державі прибуток в розмірі 1,62 мільярда реалів (близько 284 мільйони доларів).