Переговори делегацій України та Росії (пряма трансляція)

Українська делегація прибула до району українсько-білоруського кордону для участі у переговорах із представниками Російської Федерації. Про це повідомило у Twitter Міністерство оборони України.

“Переговори російської делегації з представниками України відбуваються на Гомельщині Білорусі”, – повідомив білоруському агентству БЕЛТА помічник президента Росії, екс-міністр культури Володимир Мединський, передає Інтерфакс.

Сьогодні вранці Білорусь заявила, що підготувала майданчик для переговорів української та російської делегацій, а дії Москви у західного сусіда продовжуються вже п’ятий день.

Україна погодилася направити дипломатів до району поблизу українсько-білоруського кордону, незважаючи на повідомлення про те, що президент Олександр Лукашенко готовий направити війська для участі у вторгненні.

Україна пообіцяла не відступати, а наш президент Володимир Зеленський заявив, що не очікує, що переговори принесуть якісь результати.

“Я, як завжди, не вірю, у позитивний результат цієї зустрічі, але необхідно використати будь-яку, навіть найменшу можливість, зупинити війну”, – прокоментував Зеленський.