Нова бізнес-віза, яка не потребує інвестицій, вводиться в Австралії

З метою розвитку економіки Південної Австралії уряд вводить спеціальну бізнес-візу.

Австралійський уряд зацікавлений розвивати економіку не тільки у великих мегаполісах країни, але і в провінції. З цією метою вводиться нова бізнес-віза. Щоб її отримати кандидати повинні мати оригінальну бізнес-ідею.

Федеральний уряд дозволив заявникам, які презентують бізнес-план, отримати візу підкласу 408 (тимчасова діяльність). Документ дає можливість створювати свій бізнес і залишатися в Австралії протягом трьох років разом з родиною.

Відмінною особливістю нової бізнес-візи є те, що вона не вимагає яких-небудь значних фінансових вкладень. Для більшості аналогічних віз потрібно інвестувати в економіку країни не менше 200 тисяч доларів.

Також бажаючі отримати візу підкласу 408 повинні бути молодші 45 років. Англійською мовою претенденти повинні володіти на базовому рівні. Їм необхідно буде скласти іспит по тестах IELTS всього на 5 балів, що є невисоким показником. Успішний розвиток бізнесу гарантує надання посвідки на проживання.

Прем’єр-міністр Південної Австралії Стівен Маршалл заявив, що «така домовленість може привести до того, що учасники, які подають заявку на постійне проживання, втілять свої бізнес-плани в успішні підприємства, що створюють нові компанії і робочі місця».

Видача нових бізнес-віз триватиме до кінця листопада 2021 року. За інформацією міністерства внутрішніх справ Австралії, кількість цього виду віз не обмежена.

Нагадаємо, раніше ми писали про можливе введення урядом Нової Зеландії робочих віз для тих мігрантів, які працюють за короткостроковими трудовими контрактами – фрілансерів.

Джерело: www.eurabota.ua

26.12.2018