Австралійська влада виплатить 1500 доларів кожному працівникові, що знаходиться на карантині

Австралійська влада виплатить фінансову допомогу в розмірі 1500 австралійських доларів (майже 1070 доларів США) кожному працюючому жителю штату Вікторія, який знаходиться на карантині через поширення коронавіруса. Про це заявив сьогодні на прес-конференції прем’єр-міністр Австралії Скотт Моррісон.

«Ми надамо державну допомогу у вигляді соціальних виплат в розмірі 1500 австралійських доларів разом з субсидіями в рамках програми фінансової допомоги для підприємств, робота яких порушена пандемією»,- сказав прем’єр-міністр.

Моррісон пояснив, що працюючі громадяни, які перебувають в карантині, зможуть розраховувати на фінансову допомогу протягом всього двотижневого періоду самоізоляції.

Він також закликав створити систему фінансової підтримки населення в надзвичайних ситуаціях, яка може принести користь всім австралійцям, незалежно від їх професії і від того, чи працюють вони.

На даний час загальна кількість інфікованих коронавірусом в країні досягає 18318 людей, а число загиблих від цієї інфекції становить 221. В цілому 10420 осіб були вилікувані від коронавірусної інфекції в країні, а число протестованих досягло 4,3 мільйона чоловік.