До найвищої гори Еміратів можна доїхати безкоштовно

Об’єднані Арабські Емірати зацікавлені в зростанні числа туристів і роблять все для того, щоб залучити їх все новими цікавими подорожами та розвагами, наприклад на найвищу гірську вершину країни.

ОАЭ Джебель Джаис фото

Починаючи з 1 червня з міжнародного аеропорту Дубая безкоштовно можна доїхати до емірату Рас-аль-Хайм, де знаходиться найвища гора ОАЕ – Джебель Джаис.

Біля першого і третього терміналів аеропорту для всіх бажаючих здійснити захоплюючу подорож в гори чекають сучасні комфортабельні автобуси, на яких за 45 хвилин можна доїхати до Рас-аль-Хайм. Попередньо місця в автобусах, які курсують шість разів на день, можна забронювати через Інтернет.

На борту пасажирам дають воду, карти місцевості, є безкоштовний Wi-Fi. Безкоштовні рейси будуть виконуватися до 30 вересня, до кінця високого туристичного сезону.

На вершині Джебель Джаис споруджений найбільший в світі зиплайн – спуск по сталевого канату за допомогою спеціального пристрою. Його довжина становить майже 3 кілометри. Атракціон почав діяти в лютому цього року.

Джерело: www.eurabota.ua