Авіакомпанія Emirates може скоро повернутися на український ринок

Міністерство інфраструктури України зацікавлена у поверненні на український ринок пасажирських авіаперевезень однією з найбільших авіакомпаній світу.

aviakompaniya-emirates-mozhet-skoro-vozvratitsya-na-ukrainskiy-rynok-soobshchaet-dovgan1_1 

Як повідомив заступник міністра інфраструктури України з питань європейської інтеграції Віктор Довгань, на сьогоднішній день ведуться інтенсивні переговори з авіакомпанією Emirates про початок польотів з України. Високопоставлений чиновник повідомив, що мова йде про те, щоб на першому етапі авіаперевізник виконував регулярні рейси з двох українських аеропортів, він підкреслив, що «вже зняті всі обмеження, зараз узгоджуємо протокол про повної лібералізації авіасполучення. Державна авіаційна служба України з ними в постійному діалозі, ми також підключаємо до діалогу аеропорт Львова та Бориспіль».

Крім цього ведуться переговори з багатьма європейськими авіакомпаніями, оскільки Україна зацікавлена в швидкому розвитку авіатранспортного сполучення як усередині країни, так і на міжнародних маршрутах. Збільшення кількості авіакомпаній, що працюють на українському ринку дозволить зробити авіаперельоти більш доступними для українських громадян, а також будуть сприяти збільшенню туристичного потоку в Україну.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про відновлення роботи терміналу F в бориспільському аеропорту навесні наступного року, за пропозицією лоу-кост перевізника Ryanair, який починає виконувати регулярні рейси в жовтні.

Джерело: www.eurabota.ua