Українці в Польщі можуть знайти роботу у протягом тижня

Завдяки новому мобільному додатком, українці можуть працевлаштуватися в Польщі протягом семи днів.

Польша фото

За допомогою розробленого додатка для смартфона, кожен українець, який бажає влаштуватися на легальну роботу в Польщі, зможе це зробити всього за один тиждень. Для цього необхідно мати відповідну візу і заповнити тільки одну анкету в своєму смартфоні. Також необхідно докласти фотографії сторінок паспорта і послати запит на обробку, щоб роботодавець зацікавився зміг запропонувати претенденту варіанти вакансій на своєму підприємстві. Після оформлення необхідних документів для легальної роботи, можна приступати працювати в Польщі вже через тиждень.

Крім легального працевлаштування і забезпечення житлом, за допомогою мобільного додатку працівник може оформити страховку, безкоштовний стартовий пакет мобільного оператора, почати реєстрацію рахунки в одному з польських банків з безкоштовним обслуговуванням, забронювати квитки на автобус і отримати можливість зробити п’ять безкоштовних грошових переказів з Польщі в Україну.

Основна мета розробників мобільного додатка – максимально спростити процедуру легального і безпечного працевлаштування українців у Польщі.

Джерело: www.eurabota.ua