У Лондоні придумали, як розвантажити центр від туристів

Лондонський міську раду по туризму висунув і розробив оригінальну ідею ігри для мобільного телефону з метою розвантаження центральної частини міста від великого туристичного потоку.

Мобильный телефон фото

«Дізнавайся Лондон з містером Біном» – безкоштовна гра для мобільних додатків, яка показує мандрівникам різні пам’ятки навколо Лондона. Головним героєм гри став полюбився мільйонам комедійний герой фільмів – містер Бін.

Якщо турист відвідав ці місця, то він заробляє очки, які потім можна обміняти на ваучери і знижки по всьому місту. Ідея полягає в тому, щоб відвідувачі столиці Великобританії зосереджувалися не лише на визначні пам’ятки, які знаходяться в центральній частині міста, але і знайомилися з тими, які розташовані в різних районах мегаполісу. Таким чином, розробники проекту хочуть розвантажити центральну частину Лондона від туристів.

Гра включає в себе різні рівні, такі як відвідування певної кількості або типів атракціонів, перш ніж мандрівники зможуть перейти до наступного. Вони також можуть здійснювати покупки в додатку, витрачаючи зароблені очки.

«Play London дійсно призначений для тих, хто знаходиться в Лондоні кілька днів і встигає відвідати багато пам’ятки. Ми хочемо, щоб люди продовжували її використовувати, плануємо продовжувати додавати нові рівні, атракціони і пропозиції», – розповів Девід Маккі, директор з глобального розвитку бізнесу компанії, яка розробила гру.

Розробники планують, що дана концепція буде поширена і для інших великих туристичних центрів світу, які відчувають перенапруження від великої кількості туристів. Переговори з цього питання вже ведуться з владою десяти міст.

Джерело: www.eurabota.ua