У Канаді прийняли нову угоду про еміграцію

Канадський уряд офіційно підписало нове імміграційне угоду. Планується, що при реалізації положень документа, переїзд громадян різних країн до Канади буде значно спрощено.

Нова угода про імміграцію отримало назву Canada-New Brunswick Immigration Agreement. Документ був підписаний урядом канадської провінції Нью-Брансвік і федеральним урядом країни.

575c1ac3a5f4b

Угода спрямована на залучення кваліфікованої робочої сили в регіон Нью-Брансвік, який відчуває гострий дефіцит робочих рук. Крім того, реалізація нової міграційної програми повинна вирішити демографічні проблеми віддаленій канадської провінції.

Підписання важливого для тисяч потенційних мігрантів угоди напередодні пройшов у канадському місті Монктон, де відбувся перший Форум з франкомовної міграції.

Окремо варто відзначити, додаток до угоди, що отримало назву «French-Speaking Immigrants» («Франкомовні іммігранти»). В даному документі узгоджені окремі заходи, спрямовані на залучення і утримання кваліфікованих франкомовних мігрантів з різних країн світу.

Нагадаємо, що у канадської провінції Нью-Брансвік більше третини населення говорять по-французьки. Реалізація нового міграційного угоди дозволить допомогти інтегрувати новоприехавших в і без того велику франкомовну комуну.