Альберт Бурла: «Поширення дезінформації про вакцини – злочин»

За даними CNBC, генеральний директор Pfizer Альберт Бурла заявив, що люди, які розповсюджують дезінформацію про вакцини проти Covid-19, є злочинцями і забрали життя мільйонів людей.

Звертаючись до Вашингтонського аналітичного центру Atlantic Council, Бурла сказав, що існує дуже невелика група людей, які цілеспрямовано поширюють дезінформацію, вводячи в оману тих, хто вже не наважується пройти вакцинацію.

«Ці люди – злочинці, – сказав він виконавчому директору Атлантичної ради Фредеріку Кемпу. «Вони не просто погані люди, вони злочинці, які буквально вбивають мільйони».

Коментарі Бурли надходять через те, що мільйони дорослих у Сполучених Штатах ще не були вакциновані, хоча вакцини доступні для більшості американців більшу частину цього року. Експерти в галузі охорони здоров’я кажуть, що велику роль відіграє дезінформація.

Згідно з дослідженням, опублікованим у понеділок Фондом сім’ї Кайзера, понад три чверті дорослих у Сполучених Штатах або вірять, або не впевнені хоча б в одному з восьми помилкових тверджень про Covid або вакцини, причому серед них знаходяться невакциновані дорослі та республіканці. найбільш ймовірно, щоб підтримувати помилки.

Серед брехні – те, що вакцини Covid містять мікрочіпи, викликають безплідність і змінюють чиюсь ДНК, згідно з дослідженням.

Бурла зазначив, що життя багатьох людей може повернутися в нормальне русло, якщо багато невакцинованих людей буде вакциновано.

«Єдине, що стоїть між новим способом життя і нинішнім – це, відверто кажучи, нерішучість щодо вакцинації», – сказав він.