Французька влада не приховує зацікавленості в українських туристах

Агентство з розвитку туризму у Франції днями в Києві провело прес-конференцію, на якій відбулася презентація Парижа, як туристичного бренду.

Представниця Агентства Валері Еспозіто підкреслила особливу зацікавленість в залученні туристів з України. З цією метою в Парижі постійно працюють над підготовкою для мандрівників нових цікавих пропозицій, які можуть неодноразово приїжджати до французької столиці і кожен раз відкривати для себе щось нове.

Для того, щоб туристи не мали проблем із розміщенням, в місті і околицях продовжують відкриватися нові готелі, хоча на сьогодні в Парижі працює понад 2 тисячі готелів.

Присутній на прес-конференції новий посол Франції в Україні Етьєн де Понсен, під час свого виступу повідомив, що авіакомпанія Air France відновлює регулярні рейси за маршрутом Київ – Париж які були припинені під час зимової навігації. Польоти почнуть виконуватися з кінця березня з частотою два рази на день.

Без сумніву, Париж традиційно залишається одним з найпопулярніших серед іноземних туристів міст Європи.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що президент Франції Еммануель Макрон заявив про створення нової заповідної зони навколо найвищої гори Європи, Монблану.

Влада Парижа планує, що знаменитий собор Нотр-Дам після реконструкції відкриється не раніше, ніж через п’ять років.