Бориспільський аеропорт став лідером рейтингу ACI Europe

Аеропорт «Бориспіль» за підсумками роботи в 2019 році зайняв перше місце в рейтингу Міжнародної ради аеропортів ACI Europe.

Такий успіх для української повітряної гавані забезпечила рекордна динаміка зростання пасажиропотоку. Серед аеропортів, які обслуговують від 10 до 25 мільйонів пасажирів на рік, українське транспортне підприємство показало найбільший приріст – 21,1 відсотка.

Друге місце в рейтингу ACI Europe зайняли аеропорти Мілана (Італія) з показником 17 відсотків і Москви, які збільшили пасажиропотік на 12 відсотків.

У повідомленні на сторінці аеропорту «Бориспіль» підкреслюється: «Рекордна динаміка зростання забезпечила нам топ-позицію в рейтингу. Така висока оцінка дає сили для нових звершень команді аеропорту».

Міжнародна рада аеропортів ACI Europe проводить постійний аналіз показників пасажиропотоку 230 повітряних гаваней європейських країн і щомісяця складає рейтинг.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Державна авіаслужба України вирішила внести деякі зміни до правил пасажирських авіаперевезень, щоб оптимізувати роботу авіакомпаній і поліпшити обслуговування пасажирів.

За збитий Boeing 737 Іран заплатить величезну компенсацію родичам загиблих громадян Канади – 1,1 мільярда доларів.