Каталонія розділила іспанців. Дійшло до кулачних боїв на вулицях Барселони

У неділю на вулиці Іспанії знову вийшли натовпи людей – справа Каталонії дуже сильно розділила суспільство. У Барселоні вже доходить до гострих суперечок, зривання прапорів і навіть бійок.

У неділю в Іспанії протестували як противники, так і прихильники незалежності Каталонії.

У неділю противники і прихильники незалежності Каталонії вийшли на акції протесту в Іспанії. За даними поліції, близько 80000 чоловік з’явилися на демонстрації, організованої противниками відділення Каталонії. Організатори ж підкреслюють, що вони розраховували на 400000 осіб.

«Я прийшов сюди, тому що мені не подобається, що відбувається. Я не можу погодитися з цим. Начебто йде іспано-іспанська війна. Я вважаю, що це несправедливо. Було б правильно, якби ми залишилися в Іспанії. Каталонія – це теж Іспанія»,- сказав один з учасників протесту.

Каталонська справа дуже сильно розділило іспанців. Під час демонстрації можна було побачити людей, що зривають з балконів каталонські прапори.

На вулицях навіть після демонстрацій атмосфера спекотна. Відбувається багато словесних сутичок, в наслідок розбіжностей між сепаратистами і прихильниками єдиної Іспанії.