Опублікований рейтинг найпривітніших міст для туристів

Користувачі популярного туристичного порталу «Біг Севен Тревел» вибрали найбільш привітні міста світу для туристів. Всього в опитуванні брали участь близько півтора мільйонів користувачів ресурсу з усього світу.

Мандрівників попросили оцінити міста за рівнем легкості орієнтування, чуйності місцевого населення, користі їх рекомендацій, швидкості реагування на прохання, їх загальний рівень дружелюбності і легкісті в спілкуванні.

Згідно з даними опитувань, найбільш привітним містом планети для іноземних туристів є канадський Ванкувер. Туристи відзначили рівень дружелюбності місцевого населення, яке завжди радо туристам і готово допомогти їм у вирішенні проблем.

Читайте також: Зима близько: великий перевізник змінює маршрути до нового сезону

Також хвалять мандрівники столицю Малайзії Куала-Лумпур, бельгійський Брюгге, тайванський Тайбей, німецький Гамбург, ірландський Дублін, Крайстчерг з Нової Зеландії, Нешвілл (США) і бразильське місто Сан-Паулу.

У рейтингу також є столиця України – Київ. Однак, іноземці невисоко оцінили мегаполіс, розмістивши його лише на 45 місці списку.