ІГІЛ радить своїм терористам триматися подалі від Європи через коронавирус

Коронавірус зробив те, що не змогли зробити ні армія, ні поліція, ні політика – він не дозволив терористам увійти в Європу.

Лідери Ісламської держави поширюють поради серед своїх членів по всьому світу, недвозначно заявляючи, що їм слід уникати поїздок в Європу, повідомляє Politico з посиланням на Homeland Security Today.

Дотримуючись основної рекомендації уникати Європи, або, як вони її називають, «Країн епідемії», слідують поради щодо особистої гігієни терористів і інструкції про те, як мити руки.

Терористична організація поширює свій інформаційний бюлетень, який відстежує поширення хвороби і підкреслює природу нового вірусу і його передачу при тісному контакті з людьми.

На сторінках інструкції сказано, що вони повинні «знайти довіру до Бога і шукати порятунку в Нього від хвороб», а також «прикривати рот, позіхаючи або чхаючи», а потім йде рада мити руки частіше.

Тим, хто підозрює, що вони могли заразитися, наказують триматися подалі від територій, контрольованих Ісламським державою, щоб виконати своє «священне зобов’язання» – захистити інших від хвороб.

Інформаційний бюлетень «Аль-Наба», підтримуваний терористами, стежить за розвитком коронавируса з моменту його появи, коли він повідомив про нову хворобу, яка «сіє смерть і терор в Китаї», і з тих пір висловлює побоювання, що представники китайського мусульманської меншини можуть передати інфекцію на території, контрольовані ІГІЛ.