За неправду можуть позбавити громадянства США

Якщо в ході натуралізації була надана неправдива інформація, то скоро це може стати приводом для його позбавлення.

В міністерстві національної безпеки США організовується нове спеціальний підрозділ, який буде шукати тих, хто в процесі проходження процедури надання американського громадянства вказав про себе завідомо неправдиву інформацію.

Служба гражданства и иммиграции США фото

Представник Служби громадянства та імміграції США Майкл Барс, заявив, що вже прийняті на роботу десятки юристів і співробітників департаменту, які будуть виявляти в анкетах недостовірну інформацію. Офіс нового відділу Служби буде розташований в Лос-Анджелесі.

Якщо такі документи знайдуть, то люди, які виявляться під підозрою, будуть запрошені на інтерв’ю з представниками імміграційної служби. Після розслідування, яке закінчиться висновком про те, що інформація була неправдива, справу буде передано в Міністерство юстиції. А далі тільки суд після розгляду може прийняти рішення щодо громадянства кожної конкретної людини.

Представник Служби дав зрозуміти, що уряд цікавлять виключно люди, які свідомо пішли на фальсифікацію особистої інформації і отримали громадянство в обхід закону.

На сьогоднішній день вже Мін’юст спрямовані 95 справ і ще 2 500 справ знаходяться на додатковий розгляд.

Джерело: www.eurabota.ua