Важлива зміна в правилах лотереї Green Card

Щоб практично звести до нуля кількість тих іноземних громадян, які хочуть переїхати до Сполучених Штатів на постійне місце проживання за допомогою різних махінацій, Державний департамент ввів важливу зміну в правила подачі заявок на участь в лотереї Green Card.

Починаючи з наступного розіграшу лотереї Green Card, Державний департамент США вимагатиме, щоб іноземні громадяни, які захочуть брати участь в програмі Diversity Visa (лотерея Green Card), обов’язково мали оформлені дійсні паспорти.

Тепер ті, хто захоче взяти участь в розіграші популярної у всьому світі імміграційної лотереї, будуть повинні надати свої паспортні дані про країну і громадянство. Вимоги були посилені після того, як значно зросла кількість шахрайських заявок на участь у програмі Diversity Visa. Більш того, люди, які вже взяли участь в лотереї, також будуть повинні надати свої паспортні дані. В іншому випадку, вони будуть дискваліфіковані.

Щорічно Державний департамент розігрує 55 тисяч Green Card. Щороку в розіграші беруть участь близько 14 мільйонів осіб з різних країн світу. Реєстрація триває з жовтня по листопад, а результати розіграшу публікуються в травні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що аналітики Міжнародного Валютного Фонду прогнозують, що економіка США цього року зросте на 2,6 відсотка.

Причиною відмови в отриманні американської візи може стати брехня про відсутність профілів в соціальних мережах, а також надання фейкових акаунтів.