Робота в Польщі вакансії без посередників, як шукати пропозиції

Трудова міграція все більше стає нормою для жителів СНД. Знайти роботу в Польщі і влаштовують здобувача вакансії без посередників нескладно.

Поиск роботы в Польше без посредников

Робота в Польщі на підставі офіційного дозволу, це:

  • добре оплачувана вакансія;
  • дозвіл на постійне проживання для себе і сім’ї;
  • преференції при медичної допомоги.
  • Шукаємо роботу самі

Часто громадяни, які зацікавлені в роботі у Польщі, звертаються до посередників – фірмам і агентствам з рекрутингу, приватним особам, боячись шукати місце самостійно.

Пам’ятайте – посередників не цікавить доля претендентів, а виключно власний прибуток, але, якщо зайняті пошуком роботи в Польщі вперше або слабке знання мови – краще скористатися допомогою посередників. Часто рекрутингові установи співпрацюють з кадровими агентствами Польщі і зможуть знайти вакансію швидше. Але:

  • це обійдеться у велику суму;
  • немає гарантії, що робоче місце – реальне, і ви не стали жертвою шахраїв;
  • немає вибору – вам запропонують перше-ліпше місце і відмовитися не буде можливості.

Якщо є мінімальні знання польської мови можна самостійно шукати робочі місця для роботи за кордоном.

Виникає питання – як ефективніше шукати роботу, вдома чи в Польщі? Повну базу даних вільних вакансій в Польщі можна подивитися на цій сторінці.

 

Робота в Польщі шукаємо вакансії для чоловіків

Як отримати місце з легальною роботою в Польщі і заробляти гідні гроші? Шукач повинен самостійно знайти рішення наступних питань:
де шукати потрібні робочі місця;

  • як переконати роботодавця прийняти його на цю посаду;
  • які документи потрібні для легального пристрою;
  • через деякий час можливе отримання дозволу на постійне перебування в країні.

 Поради: Перевіряйте роботодавців по декількох джерелах, дивіться відгуки про їх порядності.

Пошуки роботи з дому

 

Сама робота в Польщі без посередників 2017 році не знайдеться. Для пошуку краще використовувати інтернет. На порталах з розміщеними роботами в Польщі у вигляді оголошень, знайти пропозиції можна, набравши в рядку браузера назву професії, якою володієте (польською).

Затребуваними професіями для чоловіків є:

работа в польше для мужчин

Якщо потрібен конкретний місто – прописуємо найменування. Наприклад, щоб знайти місце водія в Ополе, потрібно набрати в рядку пошуку: «oferta pracy kierowca Opole». Для самостійного пошуку використовуйте ресурси:

  • рracuj.pl;
  • OLX.pl;
  • Gumtree;
  • Randstad;
  • praca.pl;
  • praca.gratka.pl.

Дані про вакансії розміщуються також на ресурсі OFERTY PRACY. Там переглядають оголошення про вакансії або розміщують резюме. Можливо, підійде кілька вакансій – це краще, тому що реальна ситуація, що ви і роботодавець не підійдете один одному.

Інтерв’ю – річ обов’язкова, тут потрібна особиста присутність здобувача. Слід заздалегідь спланувати поїздку для можливості зустрітися з декількома роботодавцями за короткий час.

 

Як відрізнити справжнє оголошення від шахрайського

З роботою у Польщі, її пошуками пов’язано чимало различныъх афер. Будьте уважні при читанні оголошень на тему «Робота в Польщі вакансії для чоловіків без посередників». Розміщення оферти на польських ресурсах не означає, що роботодавець «правильний».

Першою ознакою шахрая буде наявність граматичних помилок в оголошенні (поважаючий себе ділова людина цього собі не дозволить).

Как не попасть мошенникам на удочку

Другим насторожує елементом буде пропозиція вакансії, що не вимагає знання іноземної мови або досвіду роботи, низькі вимоги до кандидатів.

Якщо є досвід пристрої у великі компанії на батьківщині – згадайте, наскільки серйозні критерії висуваються до майбутніх працівників. Поляки теж зацікавлені у співробітника, який розуміє мову, чітко і правильно виконує інструкції.

Не розраховуйте знайти роботу самостійно, якщо немає знання мови. Володіти польською потрібно на розмовному рівні – як інакше виконувати розпорядження керівництва і спілкуватися з співробітниками?

Не розраховуйте зайнятися некваліфікованими роботами в Польщі (на будівництві, прибирання) – цей ринок вже щільно зайнятий румунами. Для оформлення громадян країн ЄС не потрібно ніяких віз і дозволів, тож конкурувати з ними неможливо.

Знижені кваліфікаційні вимоги до претендентів підтверджують, що оголошення – «конвеєр вимагання», і спрямована на залучення великої кількості претендентів з метою обману.

Занадто високі або низькі ставки оплати за працю – ознака шахрайських вакансій. Такі оголошення розраховані на любителів грошей, які не хочуть аналізувати цифри.

как искать работу в Польше без посредников в 2017 году

Дуже маленька оплата говорить про те, що оферта подана співвітчизниками з країн СНД (тими ж посередниками, але працюють у Польщі) і грошей за свою працю ви не побачите.

Якщо без співбесіди при пошуку роботи в Польщі на інтернет-ресурсах, без посередників в 2017 році, попросять заповнити детальну анкету та надіслати копію закордонного та національного паспорта – ви зіткнулися з шахраями.

Будьте уважні: компаніям на першому етапі пошуку співробітника не потрібні ідентифікаційні документи, тільки резюме та дипломи, що підтверджують кваліфікацію. Особисті дані «правильний» роботодавець вимагає тільки в разі узгодженого резюме і пройденої співбесіди.

Де пошукати роботу в Польщі

Якщо приїхали в Польщу і не пройшли співбесіду, то підшукати роботу в Польщі без посередників 2017 року:

  • через кадрові агентства в Польщі;
  • з оголошень у місцевих газетах;
  • самостійно підприємствам.

Поиски работы в Польше по объявлениям
Наполегливість у пошуках роботи імпонує роботодавцям – компанії з задоволенням беруть ініціативного працівника.

Робота в Польщі, пошук вакансії без посередників – потребує ініціативи, винахідливості і інтуїції, але робота, яку можна знайти, буде стартом для нового життя.