Трамп не хоче приймати мігрантів з «будь діри»

Президента Трампа знову почали звинувачувати в расизмі, з-за відмови приймати мігрантів з африканських країн. Глава Білого дому заявив, що не має наміру терпіти в США вихідців з африканських країн, які назвав «дірою».

Трамп заявил, что не намерен терпеть в США выходцев из африканских странГрубе висловлювання глава держави зробив, відхиливши міграційне угоди, напередодні представлене представниками обох партій – республіканської і демократичної.

Зазначимо, що раніше Адміністрація президента заявляла, що Трамп готовий підтримати пропозиції конгресменів, щодо реформування міграційної системи. Однак, по всій ймовірності, президента не задовольнили окремі пункти запропонованого документа.

Також раніше на цьому тижні Трамп підтримав ідею масової депортації приїжджих, зокрема, близько 200 тисяч вихідців з Латинської Америки.

Трамп категорично відкинув проект імміграційного угоди, заявивши, що американські політики хочуть приймати вихідців з Гаїті «та інших дір». У той же час, президент зазначив, що вітає імміграцію в США вихідців з благополучних країн, наприклад, Норвегії.

Джерело tsn.ua.
15.10.2018;