В українських паспортних столах розповіли про відновлення роботи

Зараз В Україні тимчасово не працюють сервіси з оформлення і видачі закордонних паспортів. Планується, що робота державних органів відновиться завтра, 11 березня.

999140

Згідно інформації, що надійшла інформації, оформлення та видача закордонних паспортів здійснюється лише органами державної міграційної служби.

Інформація, про точну дату відновлення роботи паспортних столів по всій території України була офіційно озвучена прес-секретарем державного підприємства «Документ» Володимиром Поліщуком.

У зв’язку зі сформованими обставинами, отримати та оформити закордонний паспорт в даний момент можливе лише в міграційних органах.

Якщо все піде за планом, то всі 26 центрів обслуговування громадян відновлять свою роботу по всій території України вже у вівторок. Крім того, здати документи або отримати готовий закордонний паспорт можна буде і в діючих єдиних центрах надання адміністративних послуг.

Повідомляється, що спочатку видача закордонний.паспортів почнеться в Києві, а після – у всіх інших містах.

Нагадаємо, що робота центрів надання адміністративних послуг «паспортних столів» була тимчасово припинена 6 квітня у зв’язку зі слідчими діями, проведеним Службою безпеки України.