Робочу візу до США тепер отримати досить проблематично

Ще жорсткіше проводяться перевірки кандидатів на отримання робочої візи імміграційною службою США.

Імміграційна політика президента Дональда Трампа, яку він реалізує від самого початку своєї каденції, призводить до того, що, наприклад, для тих, хто хоче приїхати до Сполучених Штатів за робочою візою Н-1В, це стає все більш проблематично.

Імміграційна служба США (USCIS) останні два роки стала більш ретельно перевіряти тих, хто подав заявку на отримання робочої візи Н-1В. Дані USCIS, які були зібрані з 1 жовтня 2018 року по 31 березня 2019 року, показують, що у 48 відсотків заявників на робочу візу були запитані додаткові дані. Всього співробітники Служби розглянули близько 95 тисяч заявок.

Після того, як була отримана додаткова інформація від роботодавців, з цього числа було схвалено лише 57,5 ​​тисячі заявок. Виходить, що коефіцієнт схвалення за цей період склав 62 відсотки. Наприклад в 2017 році коефіцієнт схвалення становив 74 відсотки, різниця більш ніж істотна.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що, починаючи з наступного розіграшу лотереї Green Card, вводиться обов’язкова вимога, щоб учасники мали оформлені дійсні паспорти.

Американці, які запрошують до країни мігрантів, будуть фінансово відповідальні, якщо ті захочуть, щоб їм держава виплачувала соціальну допомогу.