Нью-Йорк дасть 100 доларів кожному громадянину, який отримає третю дозу вакцини

Мер Нью-Йорка Біл де Блазіо оголосив, що жителі, які отримають третю дозу вакцини від коронавірусу до кінця року, отримають 100 доларів від уряду міста. Про це повідомляє Reuters.

«Це буде найбільша програма підвищення тиску у Сполучених Штатах, і я хочу подивитись, як відреагують жителі Нью-Йорка. Прийшов час. Зробіть собі ін’єкції. Допоможіть зробити все місто безпечнішим», – сказав де Блазіо.

На брифінгу він попередив мешканців Нью-Йорка, що нинішня хвиля коронавірусу, як очікується, призведе до багатьох нових інфекцій і триватиме, як мінімум, кілька тижнів.

Згідно з останніми даними, середня тижнева захворюваність у місті збільшилася майже на 123% порівняно із середнім показником за попередні чотири тижні. При цьому кількість госпіталізацій збільшилась на 12%.

«Більше жодних обмежень. Ми пройшли через них, вони були руйнівними і ми не можемо пройти через них знову. Ми маємо працювати разом протягом наступних кількох тижнів», – сказав він.

Раніше сьогодні стало зрозумілим, що уряд США почне розсилати безкоштовні домашні набори для тестування на Covid-19 будь-якій сім’ї в країні, яка їх запросить. Білий дім готується надіслати до 500 мільйонів комплектів та створить веб-сайт, на якому люди зможуть подавати свої заявки.