Джо Байден відзначить 78-річчя морозивом

Сьогодні, 20 листопада, новообраному президенту США виповнюється 78 років. За словами колишнього президента Барака Обами, Байден, швидше за все, відзначить свій день народження морозивом, яке є одним з його улюблених страв.

Обраному президенту є що святкувати. Крім перемоги на президентських виборах, сьогодні йому 78 років, а на наступному тижні він буде святкувати День подяки, і рівно через два місяці після свого дня народження він буде приведений до присяги 46-м президентом Сполучених Штатів.

Байден стане найстарішим президентом США на сьогоднішній день. Рональду Рейгану було 77 років, коли він покинув Білий дім, а президенту Дональду Трампу, другого за віком президенту, зараз 74 роки. У минулому році штаб-квартира Байдена опублікувала його повну історію хвороби, назвавши його «здоровим, енергійним і здатним успішно виконувати обов’язки, покладені на нього”.

У жовтні Байден привітав Камалу Харріс з її 58-річчям, побажавши їй відсвяткувати День народження в наступному році морозивом в Білому домі. Схоже, що після президентських виборів 2020 року мрії Байдена про морозиво збудуться.