Білл Гейтс розлучився

Засновник Microsoft Білл Гейтс тепер офіційно неодружений, і його розлучення з дружиною Меліндой повністю завершено. Про це повідомляє Business Insider з посиланням на протоколи суду.

Білл і Мелінда Гейтс оголосили про розлучення на початку травня цього року. Позов, за яким шлюб був розірваний, увійде в історію, як найдорожчий. Попередній аналогічний «рекорд» встановила колишня дружина засновника Amazon Джеффа Безоса – Маккензі Безос. Гейтс входить до п’ятірки найбагатших бізнесменів світу, статок його сім’ї оцінюється в 130 мільярдів доларів.

65-річний засновник Microsoft і 56-річна Мелінда оголосили про розлучення в Твіттері після 27 років шлюбу. Потім стало відомо, що Мелінда початку консультуватися з адвокатами з розлучень ще в жовтні 2019 року.

Одне з джерел повідомило, що новина про розлучення пари не була «несподіванкою», оскільки відносини Білла з Епштейном (бізнесменом, серед знайомих якого були Клінтон і Трамп, і який був звинувачений в торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації) стали «основою розладу» в їх шлюбі. «Кожна зустріч з Епштейном була приводом для скандалів з Меліндой. Мелінда ні за що не хотіла, щоб він проводив час з Епштейном».

У той же час New York Time повідомила, що Білл кілька разів зустрічався з Джеффрі Епштейном навіть у в’язниці, де той покінчив життя самогубством в минулому році в очікуванні суду.

Інший інсайдер стверджує, що Мелінда до останнього боролася зі своїм рішенням розлучитися з Біллом через свою сувору католицьку віру, і тепер після офіційного завершення розлучення сподівається отримати анулювання шлюбу від Ватикану.