15-річний підліток арештований за стрілянину в торговому центрі в Вісконсині

У суботу ввечері був заарештований підліток у зв’язку зі стріляниною в торговому центрі в Ватакате, штат Вісконсін. Про це повідомив начальник міської поліції Баррі Вебер на прес-конференції, яку транслював канал NBC.

«Управління поліції повідомило про арешт 15-річного іспаномовного підлітка в зв’язку зі стріляниною в торговому центрі. На місці події було виявлено вогнепальну зброю, яка підозрюється в застосуванні в торговому центрі»,- сказав начальник поліції. Він уточнив, що підозрюваний був затриманий.

“Слідство встановило, що стрілянина була відкрита після скандалу між двома угрупованнями”,- продовжив Вебер. За його словами, деякі з потерпілих не мали відношення до ворожнечі між двома бандами і були випадковими жертвами в інциденті.

Торговий центр знову відкрився в неділю.

Раніше, в п’ятницю невідомий відкрив стрілянину в торговому центрі в Ваватоке. В результаті стрілянини постраждали сім дорослих і підліток, всі вони госпіталізовані. Зловмиснику вдалося втекти до того, як це місце оточили поліцейські машин.

Поліція повідомила, що в зв’язку зі стріляниною було вироблено ще кілька арештів, але ніякої додаткової інформації не було.