Бізнес марихуани в Нью-Йорку процвітає

Дехто запасається цукром, дехто запасається маслом, інші запасаються туалетним папером. Але є ряд інших продуктів, таких як марихуана, які викликають надзвичайно високий інтерес у споживачів. Саме така ситуація в американському мегаполісі Нью-Йорк, передає 3 канал.

Кур’єрські компанії «Великого яблука» в даний час працюють на високих швидкостях, оскільки громадськість різко реагує на оголошене надзвичайне становище президентом Трампом і починає заповнювати свої особисті склади предметами першої необхідності.

Журнал New York Magazine публікує деякі цікаві дані, що стосуються замовлень на легкі наркотики. Деякі компанії заявляють, що вони роблять «святковий оборот», а інші – рекордні продажі.

«У звичайні дні торговці повідомляють про 60 продажах на суму від 8 до 9 тисяч доларів, а в останні дні оборот в цілому перевищив 10000 доларів», – пише журнал.

Один з легальних дилерів марихуани навіть повідомив про продажі минулої середи на рівні 16 000 доларів.

Парадокс полягає в тому, що кур’єрські поставки «веселих цигарок» не є повністю законними, і влади ще повинні піддати сектор додатковому регулюванню.

Доброю новиною є те, що у відношенні безпеки кур’єрів компанії ввели суворі правила для забезпечення здоров’я своїх співробітників. Частиною заходів є дезінфекція три рази до, під час і після доставки, а також право співробітника відмовитися від виконання замовлення, якщо у клієнта явно поганий стан здоров’я. Опція «Перегляд і тестування» також була змінена, так що користувачі зможуть тільки віддалено переглядати товари, перш ніж вирішувати, чи одержувати їх.