Туризму в Лондоні Brexit зовсім не шкодить

Лондон серед туристів, які приїжджають з багатьох країн світу, залишається одним з найпопулярніших маршрутів для подорожей. Навіть вихід Великобританії з ЄС ніяк не вплинув на популярність міста серед іноземних туристів.

Онлайн-сервіс TripAdvisor склав рейтинг 25 найпопулярніших серед мандрівників у цьому році міст світу. Виявилося, що на першому місці столиця Великобританії – Лондон. У коментарі, опублікованому на сайті компанії зазначається, що «в Лондоні так багато пам’яток, що навіть складно обрати, які саме відвідати. Серед найбільш затребуваних – Тауер і Букінгемський палац».

На другому місці знаходиться Париж, а на третьому – Рим. Звичайно, кожен мандрівник намагається відвідати ці три європейські столиці, які славляться своїми чудовими пам’ятками, що хочуть подивитися мільйони іноземних туристів, в тому числі і українців.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що для зручності українських туристів, які приїжджають до Відня, в одному з найзнаменитіших музеїв країни буде працювати аудіогід українською мовою.

Починаючи з 1 січня 2020 року, екскурсії до знаменитого амстердамського кварталу Червоних ліхтарів для туристів будуть заборонені.