Найзатребуваніші професії на ринку праці у Великобританії

Незважаючи на те, що уряд Великобританії почав вести переговори з Євросоюзом про вихід із його складу, ця країна залишається однією з найбільш популярних серед тих українців, які хочуть знайти добре оплачувану роботу за кордоном. Про це красномовно свідчить кількість вакансій на www.eurabota.ua.

Соединенное Королевство выход из ЕСНавіть, коли Сполучене Королівство остаточно оформить вихід з ЄС, економіка цієї країни не сильно постраждає від цього, а кількість робочих місць за прогнозами європейських аналітиків найближчі роки буде зростати, тому іноземні фахівці, в тому числі і з України, завжди зможуть працевлаштуватися і заробляти хороші гроші, адже рівень зарплат в Англії – один з найвищих в Європі.

Звичайно, є професії на які в країні дуже високий попит, на першому місці – фахівці IT-сфери, далі йдуть медсестри, яких дуже не вистачає в лікарнях, і влада змушена миритися з припливом іноземної робочої сили в місцеві медустанови. Також дуже затребувані няні, сантехніки, будівельники і менеджери по продажах, звичайно для менеджера знання англійської на пристойному рівні, зрозуміло, обов’язково.