Bpost потребу в робочій силі для посилок на кінець року

Bpost шукає тисячу тимчасових працівників для боротьби з припливом посилок, очікуваних в кінці цього року, про це сьогодні повідомила прес-служба поштової компанії.

Посилки останні роки стали одним з основних драйверів зростання для компанії, в якій розраховують доставити велику кількість посилок під час передсвяткового та різдвяного періоду. «Протягом декількох тижнів перед Різдвом ми очікуємо 30-відсоткове збільшення обсягу пошти і подвоєння кількості бандеролей», – сказала прес-секретар компанії Bpost.

Bpost ищет тысячу временных работниковКонкретно це становить в середньому 350 000 упаковок в день проти 175 000 в день в середньому протягом звичайного періоду. Щоб справитися з цією підвищеною активністю, фірма почала кампанію за наймом тимчасових працівників. «Ми шукаємо тисячу людей, щоб зміцнити нашу мережу під час цього піку», – сказала прес-секретар. Цей додатковий персонал буде призначений для сортування бандеролей та посилок, щоб всі отримали приємні сюрпризи до свята. У компанії Bpost працюють близько 25 000 чоловік.

Для українців, які збираються працевлаштовуватися в Бельгії, можна цю інформацію взяти на замітку, коли на наступний рік компанія оголосить набір співробітників, скористатися такою можливістю. Про вакансії в цій країні можна також прочитати на www.eurabota.ua.