Зареєстрована нова українська авіакомпанія

Нещодавно створеної нової української авіакомпанії «ФАНэйр» дозволили виконувати чартерні рейси в популярні туристичні міста.

Украинская авиакомпания фото

Український ринок пасажирських авіаперевезень активно розвивається: зростає кількість пасажирів, які обслуговуються українськими аеропортами, збільшується число рейсів на внутрішніх і міжнародних маршрутах, які виходять на ринок нові авіаперевізники. Одним з них стала нова українська авіакомпанія, яка планує виконувати чартерні рейси в популярні серед українців туристичні міста Туреччині, Чорногорії та Болгарії.

Після недавнього засідання комісії Державіаслужби, розглядає питання про права на експлуатацію повітряних ліній, голові служби рекомендовано видати дозвіл на виконання чартерних рейсів авіакомпанією «ФАНэйр».

Рейси будуть виконуватися такі популярні серед туристів і відпочиваючих міста: Анталія, Ізмір, Даламан, Хургада, Шарм-ель-Шейх та інші.

Чартери повинні виконуватися не рідше одного разу на тиждень або трьох разів на місяць. Права на маршрути діють до 27 жовтня поточного року.

Згідно з даними Державного реєстру цивільних повітряних суден, флот авіакомпанії складається з двох літаків Airbus A320-212 з реєстраційним номером UR-CQM і Airbus A321-211 з номером UR-CRI.

Джерело: www.eurabota.ua