Українці не отримають назад гроші за ж/д квитки, куплені через Інтернет

Укрзалізниця дала своїм пасажирам ще один привід для невдоволення. Так, український монополіст у сфері залізничних перевезень тимчасово призупинив про повернення грошових коштів за ті квитки, що були куплені через Інтернет.жд билеты через Интернет

Причиною призупинення повернення грошей за дані проїзні документи став той факт, що українці масово зловживають послугами бронювання квитків, а також створюють нездоровий ажіотаж з квитками в передсвяткову пору.

Повернути свої гроші за квиток все ж можна, однак кошти можна буде забрати виключно у залізничних касах. Отримати свої гроші в безготівковій формі зараз – неможливо.

У Укрзализализныце заявили, що припинення повернення грошей за квитки на поїзди, куплені в Інтернеті, була прийнята за ініціативою пасажирів.

Колишня процедура повернення коштів буде відновлена вже в наступному році, після закінчення святкового періоду, в ході якого мільйони українці за традицією подорожують по країні.

Нагадаємо, що на ресурсі www.eurabota.ua щодня можна знайти сотні нових вакансій на роботу за кордоном. Окрему увагу рекомендуємо звернути на нашу сторінку “Робота в Швеції“.