Термінові новини: авіаперевезення з ЄС можуть ускладниться через бана української компанії

Українська авіакомпанія «Угра» була внесена в “Чорний список” авіакомпаній, яким заборонено здійснювати рейси в країни-учасниці Європейського Союзу.

Відповідне рішення було прийнято напередодні Європейською Комісією, оскільки українська компанія не відповідає міжнародним стандартам безпеки авіаперевезень.

1000-upload-iblock-703-air-urga

У прес-релізі, випущеному Єврокомісією, зазначено, що українська авіаційна компанія «Угра» була внесена в чорний список після того, як не усунула раніше виявлені недоліки безпеки перельотів. Нагадаємо, що термінові новини про заборону на авіаперевезення з’явилися після того, як європейське агентство з авіаційної безпеки заявило, що літаки української компанії небезпечні для життя і безпеки пасажирів.

Відзначимо, що разом з «Угрой», головний офіс якої розташований у Кропивницького, в Чорний список Європейського Союзу потрапила ще 181 компанія з різних країн світу. Всім учасникам санкційного списку заборонено здійснювати авіаперевезення в країни-учасниці ЄС.

Разом з новиною про бані українського перевізника з’явилася інформація про прихід в нашу країну нових авіакомпаній. Детальніше про це можна дізнатися ТУТ.

Українська авіакомпанія «Угра» сусідить у ганебному списку разом з перевізниками з таких країн, як Нігерія, Зімбабве і Сент-Вінсент і Гренадіни.

Для довідки: авіаційна компанія «Угра» було створено в 1994 році. Вже в наступному році перевізник увійшов в офіційний список ООН. На даний момент компанія володіє 17 літаками, які здійснюють регулярні рейси в різні країни Європи та Азії.

Читайте також:

1.Новини про Україну сьогодні говорять лише про те, що країна увійде в Шенгенську зону

2.Дешеві лоукости прийдуть в Україну відразу після введення безвиза з ЄС – заява Президента

3.Довгоочікуваний лоукост: Україна активно готується приймати літаки Ryanair

4.Погані новини: безвізовий режим з ЄС можуть відібрати в України

5.Найбільші авіакомпанії Італії та Естонії відновили свої рейси в Україну