Довгоочікуваний лоукост: Україна активно готується приймати літаки Ryanair

Київський аеропорт «Бориспіль» готується працювати з лоукостом, який чекає вся Україна – компанією Ryanair.

Так, вже на початку липня поточного року Міністерство інфраструктури України готується затвердити наказ про зниження базової пасажирського збору у найбільшому аеропорту країни. Планується, що тариф буде знижено до 13 доларів, що дозволить лоукост остаточно утвердиться на українському ринку.

ryanair-aircraft-(2)

Новину офіційно підтвердив генеральний директор МА “Бориспіль” Павло Рябікін, який нагадав, що на сьогоднішній день базовий збір в аеропорту становить 17 доларів, що робить роботу лоукстов на українському ринку неможливою.

Детальніше про ціни та маршрутах від ірландської компанії Ryanair, ми розповідали в цій СТАТТІ.

У даний момент державний інстанції займаються завершенням різних регуляторних процедур, без яких прихід бюджетних авіаліній в нашу країну є неможливим.

Керівник столичного «Борисполя» також додав, що підписання договору про співпрацю з ірландською компанією Ryanair відбудеться відразу ж після затвердження наказу про зниження ставки пасажирського збору.

Якщо все піде за планом, то авіаквитки за доступною ціною будуть доступні українцям вже з листопада поточного року. Ryanair раніше анансировала запуск рейсів в такі міста, як Краків, Будапешт, Берлін, Вроцлав, Меммінген, Лондон, Ейндховен, Манчестер і Стокгольм.

Читайте також:

1.Найбільші авіакомпанії Італії та Естонії відновили свої рейси в Україну

2.Євросоюз продовжив внутрішній прикордонний контроль ще на півроку

3.Порошенко пообіцяв пустити в Україну нові лоукости

4.У Європарламенті підтвердили, що безвиз для України з 11 червня

 

 

 

5.Після введення безвиза в Україні пустять поїзда в Румунію, Словаччину та Угорщину