Новини України сьогодні говорять про те, що Укрзалізниця пустить поїзд зі Львова до Кракова

Укрзалізниця продовжує анонсувати нові залізничні лінії, які покликані зв’язати міста з різними країнами Європейського Союзу.

Так, незабаром монополіст у сфері залізничних перевезень запустить поїзда за маршрутом Львів-Краків. Робота нової лінії попередньо призначено на 1 серпня.

Strahovka-na-zheleznoj-doroge-tajna-za-semju-pechatjami01

Цю інформацію вже встиг офіційно підтвердити голова правління Уразализныци Войцех Балчун.

Нагадаємо, що раніше державне підприємство анонсував продаж залізничних квитків через спеціально встановлені на вокзалах термінали. Детальніше про це можна дізнатися в ЦІЙ статті.

У Укразалинныце також відзначили, що майбутнє введення безвізового режиму між Україною та ЄС відкриває перед галуззю залізничних перевезень безліч перспектив. Так, незабаром слідом за поїздами Львів-Краків будуть пущені нові склади в інші європейські міста.

У числі найбільш перспективних проектів називають створення регулярного сполучення між Чернівцями та Румунією. На даний момент можливість створення даної лінії активно обговорюється з представниками офіційного Бухареста.

Нагадаємо, що Укрзалізниця раніше анонсувала запуск поїздів до польського міста Холм. Перший склад за маршрутом «Ковель – Холм» відправиться в шлях вже 12 червня.

Планується, що на даному маршруті буде регулярно працювати склад з двох вагонів. Всього за один рейс поїзд зможе перевести до 182 пасажирів. Вартість поїздки за маршрутом «Ковель-Яготин-Пагорб» складе від 130 до 150 гривень.

Крім того, раніше державний монополіст заявляв про те, що з осені поїзди будуть ходити не тільки в Польщі, але і в Угорщину, Словаччину і Чехію. Подробиці налагодження сполучення між країнами в даний момент не відомі.

Читайте також:

1.Порошенко пообіцяв пустити в Україну нові лоукости

2.Євросоюз продовжив внутрішній прикордонний контроль ще на півроку

3.Робота в Німеччині для українців вакансії 2017 році, будівельникам на замітку

4.Яка робота в Польщі для українців в 2017 році буде на ринку праці

5.Робота і актуальні вакансії в Карлових Варах