Квитки на поїзд Укрзалізниця продаватиме через термінали на вокзалах

«Укрзалізниця» продовжує впроваджувати серію реформ, покликаних покращити транспортне сполучення й полегшити життя пасажирів.

Так, найближчим часом квитки на поїзд Укрзалізниця продаватиме через спеціальні термінали, які розмістять на залізничних вокзал і станціях по всій країні.

Strahovka-na-zheleznoj-doroge-tajna-za-semju-pechatjami01

Перші термінали самообслуговування, за традицією, з’являться в Києві, де пасажири зможуть ними скористатися вже через пару тижнів.

Раніше про нових рейсів, запущених з України в Європу, ми повідомляли в ЦІЙ статті.

Приємну для всіх українських користувачів залізницею новину особисто повідомив нинішній голова «Укрзалізниці» Войцех Бальчун.

У керівництві державного монополіста у сфері залізничних перевезень впевнені, що з появою терміналів самообслуговування життя пасажирів стане набагато простіше.

Крім того, в “Укрзалізниці” заявили, що слідом за Київським вокзалом термінали з продажу квитків з’являться і в інших великих містах. Надалі електронні канали продажу квитків будуть поширені по всій території країни.

Нагадаємо, що раніше Укрзалізниця організувала нові залізничні маршрути, які спростили транспортне сполучення між нашою країною та Польщею. Зокрема, запрацював швидкісний поїзд Інтерсіті+, на якому з Києва до Перемишля можна дістатися за рекордні 7 годин. Надалі Укрзалізниця планує запустити потяги в такі країни, як Румунія, Словаччина та Угорщина.

Читайте також:

1.Найбільші авіакомпанії Італії та Естонії відновили свої рейси в Україну

2.Стало відомо місце українського паспорта в рейтингу «потужності»

3.Порошенко пообіцяв пустити в Україну нові лоукости

4.У Європарламенті підтвердили, що безвиз для України з 11 червня

5.Літаки лоукостера Ryanair будуть літати через аеропорт Бориспіль