Міжнародний аеропорт «Харків» встановив рекорд за кількістю пасажирів

За рік пасажиропотік у харківському аеропорту збільшився на 38%.

Харьковский аэропорт фото

Все більше українців воліють подорожувати авіатранспортом. Прямим підтвердженням цього факту є постійне зростання пасажиропотоку багатьох аеропортів України. Серед них і міжнародний аеропорт «Харків». За підсумками червня цього року кількість пасажирів, які скористалися послугами транспортного підприємства, в цілому склало 115 тисяч осіб. Психологічна стотисячна відмітка перевищено вперше. Порівняно з пасажиропотоком, який був зафіксований у червні минулого року, зростання склало 38%.

Основним фактором рекордного збільшення кількості пасажирів є постійна робота колективу над тим, щоб розширювати географію маршрутів, залучати до співпраці нові авіакомпанії, у тому числі і лоукост-перевізників. Протягом шести місяців цього року почали відбуватися регулярні польоти в Дортмунд, Мілана, Барселони, Тбілісі, Катовіце та інші аеропорту. Вже анонсований новий рейс за маршрутом Харків-Відень, який буде запущений в листопаді 2018 року.

За підсумками першого півріччя 2018 року співробітниками харківського міжнародного аеропорту було обслужено 440 тисяч пасажирів. Рік тому за аналогічний період пасажиропотік склав 364 тисячі людей – прогрес очевидний.

Джерело: www.eurabota.ua