Визначено авіакомпанії, які без затримок виконують рейси

 

Підведені підсумки липня, які визначили список авіакомпаній, що виконують свої рейси вчасно.

Після проведеного аналізу, Міністерство інфраструктури визначило, що в липні серед українських авіакомпаній найбільш пунктуальними стали «Роза вітрів», «Мотор Січ» і МАУ.

МАУ фото

Що ж стосується іноземних перевізників, які виконують рейси з аеропортів України, у лідерах виявилися Alitalia, «Бєлавіа» і Qatar Airways.

Для пасажирської авіакомпанії точність виконання графіка виконуваних польотів – один з головних пунктів, який враховується пасажирами при купівлі квитків. Адже нікому не хочеться проводити зайвий час в аеропорту, очікуючи годинами, коли оголосять посадку на рейс.

Особливо актуальним питання пунктуальності для пасажирських авіаперевізників стає в умовах, коли на український ринок кожен рік виходять нові компанії, конкуренція зростає, пасажирам від цього тільки краще, оскільки з’являється можливість вибирати авіаперевізника, який зарекомендував себе з кращого боку.

У загальній складності 70 відсотків рейсів всіх вітчизняних авіакомпаній і 68 відсотків іноземних були виконані за графіком.

Раніше повідомлялося, що до кінця 2018 року на український ринок пасажирських авіаперевезень планується вихід ще двох зарубіжних авіакомпаній. Про це розповів міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Джерело: www.eurabota.ua