Львівський аеропорт розширює географію маршрутів

Про відкриття нових маршрутів і співпраці з великою кількістю авіаперевізників постійно думають у Міжнародному аеропорту «Львів».

Аэропорт Львов фото

Першочергове направлення за яким планується в найближчому майбутньому відкрити маршрут, є столиця Португалії – Лісабон. Про це в інтерв’ю повідомила генеральний директор транспортного підприємства Тетяна Романовська.

Топ-менеджер пояснила, що перед тим як відкривати нові маршрути, фахівці аеропорту роблять аналіз пасажиропотоків зі Львова транзитом через європейські аеропорти. Керівник підкреслила, що «в списку перспективних маршрутів, за якими виконуються постійні рейси вже є Барселона і Мадрид, але попит значно більше, тому нам треба ще вмовляти якогось лоукостера, щоб відкрити, наприклад, Валенсії. Ну і дуже потрібний рейс на Лісабон. Ми активно працюємо над цим напрямом».

Також гендиректор львівського аеропорту додала, що планується розширення маршрутної мережі та в напрямку Франції. На сьогоднішній день ведуться переговори з кількома авіакомпаніями про відкриття нових маршрутів у Францію.

Нагадаємо, що 22 червня італійський авіаперевізник почав виконувати регулярні польоти за двома новими маршрутами: Львів-Мілан і Львів-Рим. А наприкінці квітня цього року українська авіакомпанія МАУ відновила польоти між Львовом і Барселоною.

Джерело: www.eurabota.ua