Emirates Airline буде більш ретельно перевіряти ручну поклажу

З метою підвищення рівня безпеки на борту літаків, авіакомпанія Emirates Airline вводить більш сувору перевірку ручної поклажі.

Ручная кладь фото

Найбільшу увагу при перевірці речей, які пасажири збираються взяти з собою в салон авіалайнера, буде звертатися на сипучі продукти в контейнерах об’ємом не більше 350 мл. Якщо перевіряючий запідозрить, що вміст не відповідає вимогам, які передбачені правилами провезення на борту авіалайнера, воно може бути перевірено більш ретельно або взагалі конфісковано. Під обмеження не потрапляють дитяче харчування та медикаменти.

Пасажири, які подорожують в Сполучені Штати Америки всі сипучі речовини, передбачені в правилах провезення на борту літака, повинні завчасно перекласти в багаж, який перевозиться у відповідному відділенні.

Крім цього, з початку року до перевезення в ручній поклажі на рейсах до США заборонені ноутбуки з вбудованими літієвими акумуляторами. Такий вантаж можна взяти в салон літака, якщо він дуже маленький і батарейку можна витягнути.

Раніше повідомлялося, що Адміністрація транспортної безпеки США зажадала, щоб служби безпеки аеропортів з яких виконуються рейси в міста Сполучених штатів робили більш суворі заходи при огляді ручної поклажі, яку пасажири хочуть взяти в салон авіалайнера.

Джерело: www.eurabota.ua