Свіжі новини: Україна сьогодні говорить лише про обіцяні дешеві авіарейси

В Україні стали відомі свіжі новини про обговорення Стратегії розвитку авіатранспорту. Україна сьогодні говорить лише про можливе здешевлення авіасполучення.

Деталі розроблюваної Стратегії розвитку для авіаційного транспорту розповів генеральний директор аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін.

ff9a3e517d5e448593b20949faf06790

Так, чиновник заявив, що очолюване ним державне підприємство буде розвиватися як хаб. На думку Рябікіна, подібна схема вже довела свою спроможність і економічну ефективність.

Нагадаємо, що про інших реформах в українських авіаперевезеннях ми розповідали в інших статтях. Наприклад у “Термінові новини: авіаперевезення в Україні офіційно подешевшають”.

Планується, що перетворення столичного аеропорту в хаб буде внесено в Стратегію розвитку авіатранспорту, яку готує Кабінет міністрів України. Крім того, в «Борисполі» заплановані роботи з реконструкції та розширення.

Зокрема планується розширення перону біля терміналу D, збільшення транзитної зони, модернізація багажної системи, а також реконструкцію другої злітно-посадкової смуги.

Також окрему увагу в підготовлювану Стратегії приділять розвитку вітчизняної авіації, розвитку регіональних аеропортів та залучення в країну нових лоукостів.

Читайте також:

1.Дешева авіакомпанія по Європі збільшує кількість рейсів в Україну (ФОТОФАКТ)

2.Доступні рейси Одеса-Тель-Авів: літак зробить Ізраїль ще ближче

3.Новини України: Україна сьогодні дізналася про старт прямих авіарейсів в США

4.Нові дешеві авіаквитки: лоукостери зв’яжуть Україну з Азербайджаном

5.Балчун розповів, як отримати знижку на поїзд Укразалізниці: встигніть на вагон першої хвилини