Керівництво «Укрзалізниці» очікує поваги за досягнуті успіхи

За підсумками минулого року «Укрзалізниця» досягла безлічі успіхів, про що її представники заявили в ході свого недавнього спілкування з вітчизняними журналістами.

Зокрема, великими досягненнями чиновники назвали запуск експреса Київ – Бориспіль, який вже встиг скандально прославитися в соціальних мережах. Крім того, представники державного монополіста відзначили запуск тунелю в Бескидах і появу нових міжнародних напрямків в різні країни Європи. Також співробітники Державного підприємства не забули про електрифікацію ділянки дороги Потоки – Золотнішіне.

Читайте також: Українці звільняються з великих підприємств олігархів

Всього за підсумками 2018 року в «Укрзалізниці» інвестували в різні проекти майже 17 мільярдів гривень, що в майже два рази більше, ніж в 2017 році.

Також в минулому році монополіст відремонтував 309 кілометрів шляхів, упорядкував 130 локомотивів і оновив більше 120 пасажирських вагонів. Відзначимо, що на протязі року також було закуплено сотні нових вагонів і локомотивів, як і за кордоном, так і в нашій країні.

Керівництво ДП впевнене, що минулим роком можна пишатися і «натякає», що громадськості та пресі варто припинити лаяти українських залізничників.

Джерело: news.eurabota.ua

15.01.2019