З України в Іспанію можна буде літати ще одним рейсом

Виконувати регулярні рейси між Харковом і Барселоною буде українська авіакомпанія – Azur Air Ukraine, про це повідомляє інформаційне агентство УНІАН.

Azur Air Ukraine

На засіданні, яке проводилось 27 лютого, Комісія Державіаслужби з видачі призначень на експлуатацію повітряних ліній прийняла рішення, яке дає можливість цьому перевізнику виконувати польоти між двома містами.

Авіакомпанія тепер може виконувати рейси між Харковом і Барселоною з частотою 7 разів на тиждень, починаючи з 25 березня 2018 року. Для початку польоти будуть виконуватися з 16 травня один раз на тиждень – по суботах. З цією метою буде задіяний літак Boeing 737-800, розрахований на 189 пасажирів.

Треба зазначити, що ця авіакомпанія теж по суботах вже виконує рейси в Барселону, але з аеропорту «Бориспіль».

Враховуючи популярність напряму серед бізнесменів, туристів і людей, які працюють в Іспанії, крім Azur Air Ukraine, в столиці Каталонії регулярно літають літаки авіакомпанії МАУ. П’ять рейсів – з такою частотою виконуються польоти.

Крім цього, лоукостер Vueling, іспанська авіакомпанія літає в Барселону з аеропорту «Жуляни» двічі на тиждень – по вівторках і суботах.

Не тільки кияни, але і львів’яни скоро зможуть без пересадок літати в Іспанію. Зі Львова МАУ починає польоти в Барселону з 27 квітня цього року.

Джерело eurabota.ua