Ще дві лоукост-компанії зацікавилися українським ринком пасажирських авіаперевезень

Два великих лоукостера в цьому році планують вихід на український ринок пасажирських авіаперевезень. Це компанії EasyJet і Germanwings, про це днями повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Компании EasyJet и Germanwings фото

Ймовірність заходу ще двох відомих європейських авіакомпаній-лоукостерів на український ринок буде дуже вигідна пасажирам, які зможуть за невеликі гроші літати в країни Євросоюзу.

В опублікованому прес-релізі йдеться про збільшення кількості рейсів на маршрутах з Києва в Берлін, Франкфурт і Мюнхен. Планується збільшення частоти здійснюваних рейсів майже вдвічі, довівши їх до 52 в тиждень. На сьогоднішній день на цих лініях виконується 28 щотижневих рейсів. Виходячи з цього, німецька лоукост-компанія Germanwings впритул приступила до можливості розгляду виходу на ринок України.

Також уважно придивляються до істотного збільшення частоти виконуваних маршрутів у бюджетної авіакомпанії EasyJet, яка на сьогоднішній день є однією з найбільших лоукост-авіакомпанії в Європі. Власники перевізника кажуть, що збільшення кількості маршрутів з українських аеропортів сприяє зростанню інтересу до взаємовигідної співпраці.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян підкреслив: «Ми відкриті до переговорів з Germanwings і EasyJet. Ця робота триває постійно. Думаю, незабаром українські пасажири відчують якісні, а головне – цінові зміни на ринку авіаперевезень в Україні».

Вартість міжнародних перевезень компанії EasyJet стартує від 22 доларів з людини. Компанія Germanwings пропонує свої послуги за ціною від 25 доларів.

Джерело: www.eurabota.ua