Партія Зеленського готується до роботи у Верховній Раді

Нові депутати, які незабаром будуть засідати у Верховній Раді від імені партії Слуги народу, президента Володимира Зеленського, почали інтенсивний курс в Трускавці, готуючись до цієї роботи.
Новоспечені політики, як повідомляють численні журналісти, які зібралися там, були розміщені в двох готелях. Тренування триватиме до неділі і буде дуже інтенсивним. Серед інших викладачі Київської школи економіки.
«Протягом тижня з 8:30 до 21:30 новообрані депутати будуть слухати лекції професорів Київської школи економіки та фахівців, визнаних на ринку праці. Студенти працюватимуть і отримувати знання по групах (…). Протягом дня є три коротких перерви і час на обід і вечерю. Навіть протягом цього часу учасники виконуватимуть завдання лектора»,- повідомив в соцмережах почесний ректор Київської школи економіки Тимофій Михайлов.
«Майбутні депутати, яким раніше часто не доводилося мати справу з великою політикою, вивчають основи державного управління, безпеки і оборони. Вони також дізнаються про макроекономіку, інфраструктуру та податкову політику», – пишуть ЗМІ.
Нагадаємо, що на виборах до Верховної Ради 21 липня 43% проголосували за партійні списки Слуги народу. Разом з депутатами, обраними в одномандатних округах, президентська група займе 254 місця в новій Верховній Раді. У Раді з 424 депутатів вони будуть мати незалежну більшість.