Виїхати на роботу в багаті арабське держава українці тепер зможуть задешево

Уряд Королівства Саудівської Аравії прийняло рішення знизити вартість оформлення візи для громадян України.

Нагадаємо, що раніше отримати дозвіл на в’їзд і роботу в багату державу арабського світу можна за 1400 гривень. Однак, сьогодні «ціна питання» буде знижена. Сума зниження ціни візи в даний момент не повідомляється і буде оголошена додатково за результатами переговорів між Міністерствами закордонних справ України та цього арабської держави.

встреча Петра Порошенко и главы Саудовской Аравии

Рішення про здешевлення вартості візового збору для українців, охочих побувати в арабській країні, вдалося досягти в ході зустрічі між Петром Порошенком та головою Саудівської Аравії.

Нагадаємо, що раніше документи на в’їзд в дану державу на Близькому Сході були для громадян України коштували дорожче, ніж будь-яка інша держава світу. громадянам Саудівської Аравії доводилося платити за українські візи дорожче за всіх у світі. Тепер ситуація нормалізувалася і візова політика між країнами досягла балансу, що відбилося на вартості оформлення віз.

Якщо ви хочете знайти роботу в Саудівській Аравії, то сайт www.eurabota.uaдопоможе вам в цьому. Так, вакансії з цього Королівства ви знайдете в нашій рубриці “Інші”