Play представив дешеві дзвінки в Україну. Мережа розрахована на мільйони іммігрантів?

Оператор зв’язку Play представив пропозицію, яке призначене в першу чергу для українців, які проживають у Польщі. Була також спеціальна версія веб-сайту Play. Нова пропозиція є відповіддю на поглиблення зниження кількості SIM-карт в Польщі – лише за останні шість місяців вони втратили майже 2,5 мільйона одиниць користувачів.

 оператор Play запускает дешевые звонки в Украину

У Польщі працюють і навчаються понад мільйон українців. Це велика група споживачів, які все частіше користуються мобільним зв’язком. Наприклад, число автобусних та повітряних сполучень між Польщею і Україною збільшується також. Потенціал також побачив і оператор Play, який запускає дешеві дзвінки в Україну. За хвилину дзвінків з Польщі ми заплатимо 29 гривень. Вартість одного SMS-повідомлення також 29 грн. Для порівняння, хвилина телефонного дзвінка в Україну в T-Mobile варто 69 грн, в Orange – 89 грн, а в плюсі – 1,71 злотих.

Щоб використовувати спеціальну пропозицію, вам необхідно спочатку активувати з кодом * 111 * 201 * 1 #. Інші умови тарифу не змінюються. Газета Onet biznes пише, що українці, які працюють або навчаються в Польщі, як правило, вже мають пропозиції від вітчизняних операторів, тому Play не планує вводити тарифи, спеціально призначені для приїжджих зі Сходу. – Спеціальної підписки не буде, тому що немає необхідності. Рішення, яке ми представляємо, – хороше польське пропозицію і можливість активувати код хорошої пропозиції для контакту з Україною.

Кількість активних SIM-карт в Польщі систематично зменшується. За даними Центрального статистичного управління на 2017 рік, в польських операціях стільникових операторів діють 54 740 мільйонів активних SIM-карт. Дані GUS показали, що в четвертому кварталі минулого року кількість SIM-карт скоротилася на 1,49 мільйона, а на чверть раніше майже на мільйон. Це голос введеного антитерористичного закону, який вимагає реєстрації перед оплачених карток (популярні пропозиції на картці).

Польща хоче задобрити українців, йдучи на багато вчинки для їх гарного проживання та навчання. Для тих хто розмірковує над тим, чи їхати в Польщу на роботу чи навчання, відмінним помічником буде сайт www.eurabota.ua Тут ви зможете знайти потрібну інформацію та розмістити своє резюме..